KREATÍV APRÓSÁGOK

Saját készítésű kreatív apróságaim karácsonyra, születésnapra, esküvőre, leány- és legénybúcsúra, illetve csak úgy, a lakásunk díszítésére

  • Bölcsöde dekoráció
  • Kerti mécsestartók
  • Tavaszi hagulatban
  • Parti mécsesek
  • Szilveszteri dekoráció


Bölcsöde dekoráció

2.

bolcsi_dekor_varos_vagott.jpg

Ugyanabba a bölcsibe készült ez a dekoráció. Ennél az volt a kérés, hogy valami olyan dekorációt szeretnének, amibe a bölcsibe járó gyerekek képeit ki lehetne tenni. Kisgyerekek lévén mindenféleképpen valami színesben kezdtem el gondolkozni, így jött az ötlet a városról, amiben vannak színes járművek, házak, és egyben az egyes járművek neveit is meg lehet tanulni. A járművek és a házak ablakaiba lehet majd ragasztani a gyerekek arcképeit. Kíváncsian várom, amikor már fényképek is kerülnek az ablakokba! Vigyor


1.

bolcsi-dekor10.jpgbolcsi-dekor9.jpgbolcsi-dekor8.jpgbolcsi-dekor7.jpgbolcsi-dekor5.jpgbolcsi-dekor4.jpgbolcsi-dekor3.jpgbolcsi-dekor2.jpgbolcsi-dekor1.jpg

Ez volt az első megrendelésem, ugyasnis egy ismerősöm keresett meg, hogy látta a honlapomat, és lenne-e valami ötletem az induló bölcsödéjükbe a fal dekorálására anélkül, hogy összefestenénk a falat. Annyit mondott, hogy lehetne mondjuk szivárvány (mert ez az bölcsöde neve), fa, meg nap a falon, és ez lett a végeredmény. Az állatokat fehér kartonra indigóval rárajzoltam, kivágtam, majd temperával kifestettem, a füvet, fát, napocskát pedig színes kartonból vágtam ki. Majd 3D ragasztóval (kétoldalú szivacsos ragasztóval) felragasztottuk a falra.


Kerti mécsestartók

kerti_mecses1.jpgkerti_mecses2.jpgkerti_mecses3.jpg

Ezeket a mécsestartókat Ancsi és Eszti barátnőmnek készítettem névnapjukra, mindketten kaptak 4-4 darabot, hogy a nyári estéken az erkélyükre csempésszenek egy kis tengerparti "feelinget".

A mécsestartók bébiételes üvegből készültek. Szalvétatechnikával raktam rá a képeket, az üveget szatinálófestékkel lefestettem, az aljára pedig homokot tettem, és az egészet lelakkoztam.


Tavaszi hangulatban

gerbera2.jpg

Ezt a színes virág-dekoráció Ancsi barátnőm névnapjára készítettem. A kaspóba oázist tettem, és abba állítottam bele a gerberákat. Az ötletet az Otthon magazinból vettem.


Parti mécsesek

pausz_mecses.jpg

Ez az ötlet szintén a Praktika magazinból való. Nekem nagyon megtetszett, mert gyorsan elkészíthető. A képeket pauszra nyomtattam, és egy talpas pohárba mécsest raktam, és rá a "búrát". Kedves dísze lehet bármilyen ünnepi asztalnak. (Bocsánat a rossz minőségű képért, de sajnos elfelejtettem külön lefotózni.)


Szilveszteri dekoráció

fenyes_evkezdet_kicsi.jpgvilagito_szamok_kicsi.jpggazdara_lelt_poharak_kicsi.jpgszerencsemalacok_kicsi.jpg

A dekorációs ötleteket a Praktikából vettem.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 126
Heti: 165
Havi: 1 100
Össz.: 1 029 585

Látogatottság növelés
Oldal: Dekoráció
KREATÍV APRÓSÁGOK - © 2008 - 2018 - kreativaprosagok.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ötletes ajándékok saját kezűleg kreatív hobbi - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »